Corectii financiare fonduri europene

Societatea de avocati Ceparu si Irimia anunta crearea Departamentului Nereguli si Corectii Fonduri Europene, departament specializat in analizarea neregulilor constatate de autoritatile de management si in contestarea corectiilor financiare. Acest departament asigura prestarea de servicii de consultanta, asistenta si reprezentare juridica entitatilor carora li s-au aplicat aceste masuri. Departamentul vizeaza atat corectiile aplicate contractelor de achizitie publica, contractelor finantate din fonduri europene dar si altor tipuri de finantari.

Prin intermediul echipei de avocati specializati,  se va asigura sprijinul juridic la contestarea proceselor verbale de constatare nereguli si/sau de aplicare corectii financiare, reprezentarea si asistenta in fata autoritatilor de management dar si a instantelor de judecata, atunci cand este cazul.

De asemenea, in cazuri complexe, Departamentul Nereguli si Corectii Fonduri Europene in colaborare cu Departamentul de Drept Penal al Achizitiilor Publice asigura asistarea si reprezentarea clientilor in fata organismelor specializate in investigarea fraudelor si conflictului de interese in achizitiile publice: Agentia Nationala de Integritate, Departamentul pentru Lupta Antifrauda, Oficiul European de Lupta Antifrauda si Directia de Investigare a Fraudelor.

Leave a Reply